Περιφερειακό Ιατρείο στο δήμο Διονύσου

Με απόφαση του υπουργείου Υγείας προβλέπεται η λειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου στο δήμο Διονύσου, το οποίο θα εδράζεται στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Στεφάνου.

Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης σημείωσε: «Η Υγεία των συμπολιτών μας, όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, αποτελεί για τη διοίκηση του Δήμου, θέμα πρώτιστης προτεραιότητας.

Η λειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου είναι ένα σημαντικό βήμα, ενώ αποτελούσε και χρόνιο αίτημα των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας. Σε συνδυασμό με το Δημοτικό Πολυϊατρείο, αλλά και τις

μονάδες του ΕΟΠΠΥ, εκτιμώ ότι θα καλυφθεί πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό ο τομέας της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στον Δήμο μας και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.. Ζώτο Σωτήριο, Υποδιοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον κ. Κωτσιόπουλο Ιωάννη, Αναπληρωτή Διοικητή του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας, για την συμβολή τους στην απόφαση για λειτουργία Περιφερειακού Ιατρείου στον Δήμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα