Πείσμωσε !

Πιο δυνατός μέσα από την αναταραχή που που προκλήθηκε με τα γεγονότα στο ντέρμπι θέλει να βγει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται πεισμωμένος και αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια για περισσότερους τίτλους και διακρίσεις της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την Κυριακή
μια γιορτή για αν τιμήσει τον φετινό ιστορικό τίτλο που κατέκτησε η ομάδα φτάνοντας στα 40 πρωταθλήματα, να κατακτήσει το νταμπλ αποκλείοντας τον Πανθρακικό και νικώντας στον τελικό τον ΠΑΟΚ ή τον Αστέρα και εν συνεχεία να προχωρήσει σε κινήσεις ενδυνάμωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στη φιέστα της Κυριακής με τον Πανιώνιο θα είναι παρόντες και μεγάλοι άσοι του παρελθόντος, όπως ο Ζιοβάνι και ο Καρεμπέ.

Η ομάδα ετοιμάζεται για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό με τον Πανθρακικό (20.00 Καραίσκάκη) με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση και να κάνει ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο. Ο Μίτσελ θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα με σίγουρη την επιστροφή Μήτρογλου στην ενδεκάδα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λέει στο περιβάλλον του ότι ο ίδιος θα αποφασίσει για το αν και το πότε θα φύγει από τον Ολυμπιακό και εμφανίζεται αποφασισμένος για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια για το καλό του συλλόγου. Για το αν θα γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές στη διοικητική λειτουργία είναι κάτι που θα καθοριστεί προσεχώς, με τον Γιάννη Βρέντζο να έχει ούτως ή άλλως αναβαθμισμένο ρόλο στο πλάνο εδώ και καιρό.

Οι όποιες αλλαγές γενικότερα είναι να γίνουν στην ομάδα πάνε για μετά το τέλος της σεζόν, αφού όλη η προσοχή πλέον στρέφεται στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στα μεταγραφικά επέστρεψε στο προσκήνιο το όνομα του Κολομβιανού γκολκίπερ Οσπίνα της Νις, αλλά και του μέσου της Μπαρτσελόνα Ίλιε Σάντσεθ. Αλλά και οι μεταγραφές πάνε για την ώρα τους.

Με ήδη κλεισμένες τις περιπτώσεις των Σαλίνο, Μπόατενγκ, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Σάμαρη και την επιστροφή του Τάτου. πηγή: pamesports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα