Πάτρα: Έχει και μπάσκετ εκτός από Καρναβάλι

Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, την… καρναβαλική Πάτρα, ολοκληρώνεται απόψε (17:00, Novasports 1) η 20ή αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δεύτερη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα η διαφορά

από τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

Όπως υπογράμμισε ο συνεργάτης του τεχνικού των «Αχαιών» Νίκου Βετούλα, ο Κώστας Ρακιντζής, «παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά εντός έδρας παίζουμε πάντα για να διεκδικήσουμε τα όποια ποσοστά έχουμε για τη νίκη και πιστεύω ότι όλοι θα φύγουμε ικανοποιημένοι από το γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού».

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν παραβλέπει ότι «αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ισχυρή και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα έτοιμοι, ώστε να πάρουμε τη νίκη πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μια καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας, τίποτα άλλο».

Μετά τον αγώνα της Παρασκευής με την Ούλκερ ο Βασίλης Σπανούλης θα απουσιάσει και από τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πρήξιμο κι ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα, εξαιτίας της κούρασης. Ως εκ τούτου ο διεθνής γκαρντ θα ξεκουραστεί και σήμερα, προκειμένου να φανεί αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα