ΠΑΣΟΚ: Επίσημη πρώτη της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής

Συνεδριάζει για πρώτη φορά στη 13.00 η Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η συγκρότηση της οποίας ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Στην πολυμελή Επιτροπή συμμετέχουν τα περισσότερα κορυφαία στελέχη του κόμματος, αν και δε μετέχουν σε αυτή οι κ. κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Ραγκούσης

και Παύλος Γερουλάνος.

Συγκεκριμένα, στην επιτροπή μετέχουν ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Πέτρος Ευθυμίου, Χρηστος Πρωτόπαπας, Μανώλης Μπεντενιώτης), ο πρόεδρος της Βουλής, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, ο Γραμματέας και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της ΕΚΑΠ και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ο νέος και ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού και η Διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός από τα μέλη, που μετέχουν λόγω της ιδιότητάς τους, στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή μετέχουν οι: Mίμης Ανδρουλάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χρήστος Παπουτσής, Δημήτρης Ρέππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν εντός των παραπάνω ημερών την υποψηφιότητά τους μέσω διαδικτύου ([email protected]) στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της οικείας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μεταβαίνει σήμερα στην Κύπρο, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, αλλά και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας, ενώ θα επισκεφθεί και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα