Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έφαγα τα χρήματά μου στα μπουζούκια» (video)

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε αγαπημένη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια.

Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, η οποία, στην κάμερα του «Πρωινού», μίλησε για τα λάθη που έκανε στη διαχείριση των χρημάτων που έβγαλε και την οδήγησαν να ζει αυτή τη στιγμή στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ακόμα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως έβλεπε η ίδια τον εαυτό της αλλά και στη σχέση της με τους άντρες.

Σχολιάζοντας τα λάθη της στην διαχείριση των οικονομικών της, αποκάλυψε ότι: «Το 2000 έφτασα στο σημείο να χρωστάω και ενοίκια και κοινόχρηστα. Και κάποια λεφτά να είχα αφήσει

στην άκρη, θα είχαν τελειώσει. Ίσως »έφαγα» χρήματα παραπάνω από ό,τι έπρεπε». Πού τα έφαγε; «Με φίλες σε μπουζούκια. Σε δώρα πολλά. Και μου άρεσε να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ», απάντησε η ηθοποιός.

«Δεν ένιωσα ποτέ sex symbol»

Αισθάνθηκε ποτέ sex symbol; «Δεν ένιωθα ποτέ όμορφη. Ντρεπόμουν για το στήθος μου, ντρεπόμουν για τα πόδια μου που πίστευα ότι ήταν πολύ χοντρά. Από τα γόνατα και κάτω ήταν σχεδόν ίδια όπως από τα γόνατα και πάνω», τόνισε η ηθοποιός.

Την έχουν κυνηγήσει άντρες με πολλά χρήματα; «Ναι με έχουν κυνηγήσει άντρες με λεφτά… Θα μπορούσα να πάω με έναν οικοδόμο τη στιγμή που ένας μεγαλοεκδότης μου έστρωνε εκατομμύρια στα πόδια μου εκείνη την εποχή», είπε η Καίτη Φίνου.

Έχει σκεφτεί να παντρευτεί ξανά; «Όχι! Δεν μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο. Δεν μπορώ να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι με έναν άνθρωπο. Ξέρεις ότι έχω βγάλει τη μισή ζωή μου στους καναπέδες; Έπαιρνα το μαξιλάρι και πήγαινα στο σαλόνι», απάντησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα