Παρίσταναν τις υπαλλήλους τράπεζας και υπόσχονταν μετρητά από … διαθήκη συγγενών!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι τράπεζας και έπεισαν 77χρονη ότι “έχει λαμβάνειν” το ποσό των 45.000 ευρώ, μόλις ολοκλήρωναν τις διαδικασίες της διαθήκης συγγενικού της προσώπου.

Ωστόσο, για τη… διεκπεραίωση των διαδικασιών, της είπαν ότι χρειάζονταν 450 ευρώ. Τα πήραν οι δύο γυναίκες, εξαφανίστηκαν κι άφησαν την 77χρονη να περιμένει το μερίδιο της διαθήκης σε μετρητά!

Η νέα

υπόθεση απάτης, εξιχνιάστηκε στη Δράμα.

Όπως ανακοινώθηκε, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 44χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, ενώ για το ίδιο αδίκημα στη σχετική δικογραφία κατηγορείται επίσης μία άγνωστη συνεργός της, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Το τελευταίο τρίμηνο, η 44χρονη, μαζί με την συνεργό της, προσποιούμενες τις υπαλλήλους τράπεζας, μετέβησαν δύο φορές στην οικία της 77χρονης και προφασιζόμενες ότι θα της παραδώσουν 45.000 ευρώ μετά τη διεκπεραίωση διαδικασιών διαθήκης συγγενικού της προσώπου, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να αποσπάσουν από αυτή, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτη.

Το άρθρο Παρίσταναν τις υπαλλήλους τράπεζας και υπόσχονταν μετρητά από … διαθήκη συγγενών! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα