Παρατείνεται στην Κύπρο η κράτηση επιχειρηματία που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες

Παρατείνεται στην Κύπρο η κράτηση του επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πορνών και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή.

Το Διάταγμα παράτασης της κράτησης του επιχειρηματία και του φίλου του Νίκου Νικολάου ενέκρινε σήμερα (7/5) το επαρχιακό δικαστήριο Λάρνακας, σε σχέση με την υπόθεση των σεξουαλικών οργίων με ανήλικες εθισμένες στα ναρκωτικά.

Η σημερινή διαδικασία έγινε κεκλεισμένων

των θυρών καθώς η Δικαστής θεώρησε πως θα έπρεπε να προστατευτούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ανήλικων κοριτσιών. Ωστόσο παρά το ότι ήταν γνωστή η εμπλοκή ανήλικων η προηγούμενη διαδικασία έκδοσης διαταγμάτων κράτησης είχε γίνει δημοσίως και παρουσία δημοσιογράφων.

Οι Άκης Λευκαρίτης και Νίκος Νικολάου θα παραμείνουν υπό αστυνομική κράτηση για ακόμη 6 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα η αστυνομία ελπίζει να ολοκληρώσει τις ανακρίσεις και να είναι σε θέση να απαγγείλει κατηγορίες κατά των δύο υπόπτων για παραπομπή τους στο Κακουργιοδικείο. Σε τέτοιου είδους υποθέσεις οι κατηγορούμενοι συνήθως παραμένουν προφυλακισμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα