Παράλυτος στα κάτω άκρα ο 11χρονος Ρώσος

Γλίτωσε τη ζωή του, όμως απέκτησε αναπηρία στα κάτω άκρα, που προκάλεσαν 2 από τις 20 μαχαιριές που δέχτηκε ο μικρός Ρώσος σε θώρακα, πλάτη και πόδια, από Ολλανδό κλόουν που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου, στην Κρήτη.

Ο 11χρονος Ρώσος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο «Αγλαΐα Κυριακού». Παρά την προσπάθεια οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να αποτρέψουν την αναπηρία ωστόσο η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει.

Η αναπηρία προκλήθηκε επειδή χτυπήθηκε ο νωτιαίος μυελός

του νεαρού, ενώ τα δύο πιο σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τους γιατρούς, εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη, μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου.

Στο αστυνομικό κομμάτι της υπόθεσης, ο 20χρονος Ολλανδός κλόουν έκλεψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ένα ipad και ένα κινητό τηλέφωνο από το παιδί, ωστόσο εκείνο το αντιλήφθηκε και ζήτησε πίσω τα πράγματά του. Στη συνέχεια, ο Ολλανδός το μαχαίρωσε και το άφησε αιμόφυρτο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και γύρισε στη δουλεία του.

Ο 11χρονος αγνοείτο από τις 09.00 το βράδυ και ανήσυχη η μητέρα του επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου για να δηλώσει την εξαφάνισή του. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο πάρκινγκ έναντι του ξενοδοχείου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο χτύπησε το παιδί ο 20χρονος, αλλά και ένα σακίδιο του Ολλανδού που είχε μέσα το ipad και το κινητό του μικρού Ρώσου.

Σε βάρος του Ολλανδού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα