Παραδέχθηκε πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος

Ομολόγησε τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ο 45χρονος συλληφθείς, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε πως ανήκει στη Χρυσή Αυγή, όπως ανακοίνωσε ανεπίσημα η αστυνομία στους συντάκτες του αστυνομικού ρεπορτάζ.

Μάλιστα, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.Α.Σ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

σε Μεσογείων και σταθμό Λαρίσης.

Πάντως, νωρίτερα, με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή διέψευσε κατηγορηματικά τα περί εμπλοκής μελών της στο φονικό και προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον όσων «την εμπλέκουν καθ' οινοδήποτε τρόπο στο έγκλημα», κάνοντας λόγο για «άθλιους συκοφάντες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ ότι «η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με αυτό το θλιβερό συμβάν».

Υπενθυμίζεται, πως μετά τα μεσάνυχτα ο 34χρονος μουσικός hip hop Παύλος Φύσσας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε αντιφασιστική δράση, δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από τον 45χρονο σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι.

Αρχικά σημειώθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον 45χρονο για οπαδικά θέματα. Ο δράστης αποχώρησε και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα γύρισε στην όδο Παναγή Τσαλδάρη όπου έγινε και το φονικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, πρόλαβε και είπε το όνομα του δράστη στους αστυνομικούς.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του 200 - 300 άτομα, μέλη αριστερών οργανώσεων έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας. Πλήθος είναι συγκεντρωμένο στην περιοχή και σήμερα το πρωί, ενώ και στις 18.00 έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική διαδήλωση.

Ανακοινώσεις για τη δολοφονία του 34χρονου έχουν εκδώσει σωματεία εργαζομένων στον Πειραιά, καθώς και πολιτικά κόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα