Παπούλιας: Βαρύ το κόστος για το λαό-Θα υπερβούμε τις αντιξοότητες

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του προς τους Έλληνες του εξωτερικού εν όψει της 25ης Μαρτίου κάνει λόγο για «βαρύ κόστος, που πληρώνει σήμερα ο λαός», ενώ παράλληλα εκφράζει την αισιοδοξία του ότι «θα μπορέσουμε να υπερβούμε και τις σημερινές αντιξοότητες, όπως άλλωστε, μας διδάσκει η ιστορία και οι παραδόσεις ενός λαού που ξέρει να δίνει ασύμμετρες μάχες και να τις κερδίζει».

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημορκατίας χαρακτηρίζει τους Έλληνες

του εξωτερικού «πυλώνα ηθικής στήριξης του ελλαδικού ελληνισμού, που αγωνίζεται να αντεπεξέλθει στη λαίλαπα της διεθνούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και δοκιμάζει τους πολίτες της και ιδιαίτερα τους οικονομικά ασθενέστερους».

Ο κ. Παπούλιας προσθέτει επίσης, ότι «οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο μεταλαμπαδεύουν το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό» και υπερτονίζει «το σύγχρονο φιλελληνισμό που αναπτύσσεται».

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου για τη συστράτευσή σας, για τη συμβολή σας στην αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας, καθώς και στην ανάδυση ενός νέου πνεύματος φιλελληνισμού που έρχεται να υποστηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο λαός μας για την υπέρβαση της κρίσης», καταλήγει ο κ. Παπούλιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα