Παπασταθόπουλος – Ρεάλ Μπέτις: Συμφώνησε με την ισπανική ομάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ρεάλ Μπέτις. Μετά από πολλά επεισόδια που κράτησαν για σχεδόν έναν μήνα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του, καθώς εάν δεν συμβεί το απίθανο, θα γίνει ποδοσφαιριστής των Βερδιμπλάνκος μέσα στις επόμενες ώρες.

Με νέα ανάρτηση στα social media,

ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τονίζει ότι “η υπόθεση θεωρείται κλεισμένη και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η οριστική ανακοίνωση”. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Ρομάνο, “αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί, καθώς μέσα στη μέρα ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Sokratis Papastathopoulos to Betis, here we go! Agreement reached with Greek CB available as free agent.

Medical tests booked on Thursday, contract valid until June 2024.

Former #AFC accepted final proposal just waiting to get it sealed now. pic.twitter.com/Qd2x2gWP0X

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 25, 2023

Η καριέρα του…

Έτσι, μετά από 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό με τον οποίο μέτρησε 69 συμμετοχές, κατακτώντας και δύο πρωταθλήματα, ο έμπειρος Έλληνας στόπερ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Αυτή θα είναι η πρώτη ισπανική ομάδα για τον Σωκράτη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στα υπόλοιπα τρία κορυφαία πρωταθλήματα (Premier League, Serie A, Bundesliga), φορώντας τις φανέλες των Τζένοα, Μίλαν, Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ.

Πριν μια βδομάδα, η σελίδα Bayern & Germany, που ασχολείται με θέματα των Βαυαρών, έγραφε πως «η Μπάγερν δεν μιλά με τον ελεύθερο Σωκράτη Παπασταθόπουλο για την ώρα. Είναι χαρούμενοι με τους παίκτες που έχουν. Σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη, ο Σωκράτης θα ήταν σούπερ θετικός για τη μεταγραφή».

Υπενθυμίζεται πως ο πολύπειρος στόπερ φέρεται να απέρριψε την Μπέτις προκειμένου να είναι διαθέσιμος για την πρωταθλήτρια Γερμανίας, προπονητής της οποίας είναι ο Τόμας Τούχελ, υπό τις οδηγίες του οποίου είχε αγωνιστεί ο Έλληνας αμυντικός στην Ντόρτμουντ. Όμως… η Μπάγερν τον “απέρριψε” και φαίνεται πως επιστρέφει στην Μπέτις…που είχε απορρίψει.

Sokratis Papastathopoulos has landed in Seville ahead of signing for Real Betis. pic.twitter.com/iCQJKn1mDo

— Chris Wheatley (@ChrisWheatley) October 26, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπασταθόπουλος – Ρεάλ Μπέτις, Συμφώνησε,papastathopoulos – real betis, symfonise