Παπαρήγα: «Η αλήθεια δεν περνάει πάντα από τη Βουλή»

Για «κουτά» και «επιπόλαια» επιχειρήματα από πλευράς Παπακωνσταντίνου και Διώτη, έκανε λόγο η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Παράλληλα, τόνισε ότι «εμείς θα ψηφίσουμε λευκό για τον κ. Παπανδρέου και για τον κ. Παπαδήμο».

Αναλυτικότερα, η κ. Παπαρήγα δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας, αλλά το ΚΚΕ δεν οικοδομεί την εκλογική δύναμη

ή την εκλογική επιρροή του σε αυτή την υπόθεση, πάνω σε αυτά τα φαινόμενα. Αυτά μπορεί να αυξάνουν τη γοητεία αυτού που χτυπάει το χέρι στο έδρανο, αλλά είναι αυτό που θέλουμε.

»Ούτε μέσα από το εκλογικό δικαίωμα ούτε μέσα από τη δικαιοσύνη ούτε μέσα από τη βουλή περνάει πάντα η αλήθεια. Εμείς αυτό πιστεύουμε. Το σύστημα είναι θωρακισμένο καλά, ούτως ώστε σε ελάχιστες περιπτώσεις και για μεμονωμένα πρόσωπα και αν υπάρχει λόγος να βγαίνει η αλήθεια.

»Αυτά που μας είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν αποδεικνύουν τίποτε άλλο από το ότι είναι απόλυτος γνώστης της σαπίλας αυτού του συστήματος που υπηρέτησε πιστά και υπερασπίζεται και σήμερα.

»Δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα. Και σκέφτεσαι... ότι αυτοί δύο άνθρωποι (Παπακωνσταντίνου, Διώτης) είναι τόσο επιπόλαιοι; Πού μιλάνε και που φέρουν αυτά τα επιχειρήματα. Μήπως εκβιάζονται, μήπως αλληλοεξαρτώνται και προτίμησαν να δώσουν εικόνα του κουτού ανθρώπου προκειμένου να μην διαφανεί ποια είναι η αλήθεια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα