Παπαμιμίκος ”πυροβολεί” ΣΥΡΙΖΑ, για την σύλληψη Μαζιώτη…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στο φόντο της αιματηρής σύλληψης Μαζιώτη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται μικρόψυχα και λαϊκίστικα όταν χαρακτηρίζει τυχαίο γεγονός τη σύλληψη Μαζιώτη», σημειώνει και συνεχίζει:

«Αρχικά θέλω να εκφράσω

τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που κινδύνευσε η ζωή τους για να συλλάβουν τον Μαζιώτη και στη συνέχεια θέλω να συγχαρώ την ΕΛΑΣ, την ηγεσία της και την Αντιτρομοκρατική και βεβαίως της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία, γιατί ήταν σύλληψη ενός μεγάλου τρομοκράτη, και βεβαίως θέλω να ευχηθώ και καλή ανάρρωση στους τραυματίες, τον αστυνομικό και τους τουρίστες. Αποδείχθηκε ότι η Αστυνομία λειτούργησε με μεγάλο επαγγελματισμό και μέσα σε ένα χώρο που ήταν γεμάτος από κόσμο έγινε μια καταδίωξη που θα μπορούσε να έχει δραματικά αποτελέσματα, τα οποία αποφεύχθηκαν ευτυχώς. Αυτό βεβαίως που δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα τον κ. Στρατούλη το πρωί να λέει ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Εκείνο που σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός είναι τέτοια η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ που απαξιώνει ακόμη τη σύλληψη ενός τρομοκράτη».

Το άρθρο Παπαμιμίκος ”πυροβολεί” ΣΥΡΙΖΑ, για την σύλληψη Μαζιώτη… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα