Πάολα: Δε με παράτησε ποτέ άντρας…

Από την Άννα Τσιάλτα

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα της Πάολα είναι στα πάνω της κι είναι λογικ, εκτός από θετικές να έχει ακούσει και πολλές αρνητικές κριτικές. Τι έχει να πει η ίδια για όλα αυτά; «Πολλοί ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου, ίσως επειδή ήμουν κάτι διαφορετικό. Έλεγαν για τη σέξι εμφάνισή μου, ενώ όλες ντύνονταν ανάλογα, για το ρεπερτόριό μου, που δεν ήταν καν δικό μου. Ήμουν 18 ετών και ήταν σκληρό για μένα, αλλά δεν έκλαψα ποτέ», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο «Πρώτο Θέμα» και συμπλήρωσε για τις στιλιστικές της επιλογές: «Τα πάντα ήταν κι είναι δικές

μου επιλογές είτε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, είτε μια πιο καρναβαλίστικη. Όταν ήμουν νέα κι αθώα, το 60% των ρούχων που επέλεγα ήταν λάθος και το γνώριζα, αλλά ήθελα να τα βάλω. Ήμουν απόλυτη».

Κι ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή της; Αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη; «Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς έρωτα. Είμαι ακραία και τον ζω στο κόκκινο. Μου έχει τύχει να τσαλακωθώ για άντρα, αλλά αυτός είχε τσαλακωθεί περισσότερο. Το ζήσαμε μαζί... Δεν μου έχει τύχει να κλάψω, γιατί ακόμα δεν μου έχει τύχει να με παρατήσει άντρας. Στη ζωή έχω μάθει να μην είμαι απόλυτη, γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει».

Αυτά είπε η Παολάρα και εγώ επικροτώ… Γιατί όχι αγάπη μου δεν θα μας παρατήσει άντρας εμάς…

Keywords
Τυχαία Θέματα