ΠΑΟ: Ήττα (2-0) από την Ανόρθωση και κακή εμφάνιση

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η ομάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ανόρθωση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την κυπριακή ομάδα, που έπαιξε καλύτερα, ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο.

Οι «πράσινοι», ήταν καλύτεροι μονάχα στα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην κυπριακή ομάδα. Χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης του «τριφυλλιού» ήταν πως απείλησε την αντίπαλη εστία μονάχα δύο φορές.

Παράλληλα,

η ομάδα είχε αμυντικά κενά και λανθασμένη ανάπτυξη.

Έτσι, οι παίκτες του είδαν τον Άντιτς στο 49ο και τον Θεοδώρου στο 75ο λεπτό να διαμορφώνουν το τελικό 2-0.

Εξάλλου, ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα για Μέντες ντα Σίλβα που αγωνίστηκε στα τελευταία 25 λεπτά στο κέντρο της άμυνας. Πάντως, ο Ορέστης Καρνέζης ήταν για άλλη μια φορά ο καλύτερος παίκτης, αφού μόνο στο πρώτο μέρος κράτησε το «μηδέν» σε τρεις περιπτώσεις. Καλή εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Μουζακίτης.

Από κοντά παρακολούθησε το φιλικό ματς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, που βρίσκεται στην Ολλανδία από το βράδυ της Κυριακής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης (64’ Αναγνωστόπουλος), Ρισβάνης (64’ Μέντες), Ααράμπ, Αναστασόπουλος, Χουχούμης (46’ Σπυρόπουλος), Λαγός, Ζέκα (46’ Δώνης), Σταματάκης, Μουζακίτης (46’ Ντίνας), Μπαϊράμι (46’ Κουσίδης), Γιαννιτσάνης

Ανόρθωση: Βαλβέρδε, Άντιτς, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Οχαγιόν (84’ Αβραάμ), Μαραγκός (73’ Θεοδώρου), Γκριγκαλασβίλι (46’ Κολαούτι), Λαϊφης (88’ Λοϊζίδης), Φοφανά, Γκαλαμάζ (86’ Οικονόμου), Οκκάς

Keywords
Τυχαία Θέματα