Παντρεύεται αύριο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Λίγες ώρες έμεινα για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον αγαπημένο της Απόστολο Μαντή.

Αύριο λοιπόν στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, θα σφραγιστεί με παπά και με κουμπάρους η πολύχρονη σχέση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ,

εκεί όπου βρήκε τον έρωτα της ζωής της και περνούσε τα καλοκαίρια της εδώ και πολλά χρόνια, ουσιαστικά από την παιδική της ηλικία.

Από την περιοχή κατάγεται η μητέρα της, Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της, Γιάννης, διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα. Μάλιστα, προς τιμήν του, το στενάκι, όπου βρίσκεται το πατρικό της οικογένειας, έχει πάρει το όνομά του (οδός Ιωάννη Αλεξίου).

Ο γαμπρός μεγάλωσε στα Λουτρά, καθώς εκεί διαμένει και η οικογένειά του. Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος, ενώ η μητέρα του φιλοτεχνεί εκκλησιαστικές εικόνες. Ο ίδιος είναι ναυτικός και εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που απέστειλαν σε συγγενείς και αγαπημένους, η σχέση της με το μέλλοντα σύζυγό της, μετράει ήδη 10 χρόνια και ξεκίνησε στον τόπο, από τον οποίο κατάγεται ο γαμπρός και επέλεξαν για το γάμο τους.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών», αναμένεται να δώσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Μετά τη γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει το γλέντι, για το οποίο το ζευγάρι έκλεισε το κλαμπ Ριβιέρα, στον Άγιο Νικόλαο.

Keywords
Τυχαία Θέματα