Πάνος Καμμένος: “Όχι μόνο δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια αλλά μπαίνουμε σε δύο”

Για «εικονική πραγματικότητα» έκανε λόγο, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2015, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. «Αλλάζει με email της τρόικας, δεν οδηγεί πουθενά, πρόκειται να οδηγήσει την Ελλάδα

σε μεγαλύτερη ανεργία, σε μεγαλύτερη ύφεση, σε δυστυχία στον τόπο» σημείωσε.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «τακτική τιμωρίας» από την πλευρά των δανειστών, η οποία πηγαίνει τη χώρα σε πλήρη καταστροφή. «Μας συνθλίβουν με αυτό τον προϋπολογισμό» ήταν τα λόγια του και συνέχισε τονίζοντας ότι «στην ουσία αυτό που συζητείται στη Βουλή είναι η παράταση της ζωής αυτής της κυβέρνησης. Αντί να γίνεται συζήτηση για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Ελλάδα, συζητάμε τα «μαξιλάρια» για να μεγαλώσει ο βίος της κυβέρνησης. Ο κ. Σαμαράς το 1993 με την αποστασία προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση. Το 2014 προσπαθεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση.»

Ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμη ότι η χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει «και η κυβέρνηση έρχεται και λέει ψέματα στον λαό, ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια. Όχι απλώς δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια, μπαίνουμε σε δύο μνημόνια».

«Βλέπουμε δημόσιες δηλώσεις ότι θα δεσμευτεί η επόμενη κυβέρνηση με νόμο της τωρινής» είπε και συμπλήρωσε: «Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Συμφωνούμε να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές. Μετά μακάρι να καταλάβουμε όλοι ότι χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο».

Τέλος, παρότρυνε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να το σκεφτούν σοβαρά, καθώς θα είναι ψήφος κόντρα στην εντολή που έχουν λάβει από τον ελληνικό λαό και παράταση του βίου της κυβέρνησης, ενώ τάχθηκε υπέρ κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα