Παναθηναϊκός: «Τεσσάρα» στο Γηραιό…

Αποζημίωσε σήμερα τους φιλάθλους του σε θέαμα και γκολ ο Παναθηναϊκός, μια εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, νικώντας τον Ηρακλή με 4-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από δύο γκολ

πέτυχαν οι Μάρκους Μπεργκ και Ροντρίγκο Μολέδο.

Μάλιστα ο Σουηδός Μπεργκ έκανε και προσωπικό ρεκόρ, φτάνοντας τα 42 με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ξεπερνώντας κατά ένα τον Γιώργο Καραγκούνη, βρίσκεται στην 19η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους «πράσινους».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9΄, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Εβαντζελίστα από το μαρκάρισμα του Τσιλιανίδη. Ο Μπεργκ το εκτέλεσε, ο Χουάντερσον έπεσε σωστά κι απόκρουσε προσωρινά αλλά ο Σουηδός φορ «διόρθωσε» και έβαλε το πρώτο γκολ.

Το δεύτερο γκολ είναι επίσης δημιούργημα του Εβαντζελίστα, ο οποίος με σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι έδωσε την ευκαιρία στο Μολέδο με κεφαλιά να πετύχει το 2-0. Ευθύνη για το γκολ έχει και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Χουάντερσον, καθώς η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του…

Το τρίτο γκολ μπήκε στο 68΄ όταν από πάσα του Λουντ ο Σουηδός «εκτέλεσε» τον Χουάντερσον. Το 4-0 έγινε στο 72΄, όταν μετά από το κόρνερ του Λέτο, ο Μολέδο εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Χουάντερσον και με κεφαλιά ο Βραζιλιάνος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα