Παναγιωτακόπουλος &Κατσέλη «κατακεραυνώνουν» το ΠΑΣΟΚ

«Μύδρους» εξαπολύει κατά των Κώστα Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ανήμερα της 39ης επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους «εκπεσόντες αγγέλους του σοσιαλισμού».

Όπως αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος, που αποχώρησε πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ,

«το έργο του ιδρυτή και δημιουργού της μεγάλης, πλατιάς, πολυσυλλεκτικής, μεταπολιτευτικής Δημοκρατικής Παράταξης αμφισβητήθηκε από τους “αγγέλους” που είχε στο πλευρό του και τον πρόδωσαν».

«Τριάντα εννέα χρόνια μετά αυτοί οι εκπεσόντες άγγελοι του Σοσιαλισμού, οι υπεξαιρετές της ιστορίας και ασεβείς πολιτικοί κληρονόμοι, συναθροίζονται για να τιμήσουν την 3η του Σεπτέμβρη ως συνιστώσα πλέον της Δεξιάς και στρατονόμοι του λαού υπό τις διαταγές του 4ου οικονομικού Ράιχ. Κάνουν επιστημονικό συμπόσιο γιατί δεν τολμούν να αντικρίσουν άδειες πλατείες και στάδια», επισημαίνει εμφατικά ο πρώην επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ.

Λ. Κατσέλη: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κακέκτυπο, κλεψίτυπο κατασκεύασμα

Στο ίδιο μήκος κύματος και η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, η οποία σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ που συνάρπασε τους Έλληνες και έδωσε αγώνες για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη δεν υπάρχει πια. Σήμερα έχει χάσει τις κοινωνικές αναφορές του. Έχει καταντήσει ένα κακέκτυπο, κλεψίτυπο κατασκεύασμα που λειτουργεί ως συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας. «Τα πανηγύρια απλώς επιβεβαιώνουν τη σημερινή παρακμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα