Πακιστανός απήγαγε ομοεθνή του στην Κόρινθο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 19 Φεβρουαρίου στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, ενώ για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας 31χρονος ομοεθνής του.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης του από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Ο δράστης, μαζί

με ακόμα τέσσερις ομοεθνείς του, αφού επιβίβασαν σε όχημα τον 32χρονο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει με συγγενείς του προκειμένου να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, για να τον απελευθερώσουν.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να αποκομίσουν το χρηματικό ποσό που ζητούσαν, τραυμάτισαν τον 32χρονο χτυπώντας τον με τη χρήση μεταλλικών αντικείμενων, εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια στη περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα