Πακιστανοί κάλεσαν 39χρονο από το Βέλγιο για να τον φιλοξενήσουν, αλλά τον απήγαγαν και ζήτησαν λύτρα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ταξίδεψε από το Βέλγιο στη Αθήνα, προσκεκλημένος… Πακιστανού, ο οποίος ζει στην Ελλάδα. Στην πλατεία Συντάγματος, όμως, άρχισε το θρίλερ. Ο 39χρονος Βέλγος, συνάντησε εκεί τον άνθρωπο που θα τον φιλοξενούσε, μαζί με άλλους δύοΠακιστανούς.

Τον οδήγησαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κερατσινίου, όπου θα τον…φιλοξενούσαν. Εκεί, αντί της φιλοξενίας, που περίμενε,

τον κράτησαν όμηρο και απαιτούσαν να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Κατέβαλε το ποσό των λύτρων που ζητούσαν οι αρπαγείς

Σε κάποια στιγμή ο Βέλγος, κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι που τον κρατούσαν, αφού πρώτα είχε καταβάλει το ποσό των που απαιτούσαν οι αρπαγείς του που τον κρατούσαν φυλακισμένο στο διαμέρισμα. Μετά την καταγγελία της αρπαγής του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κερατσινίου, συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 26, 27 και 31 χρόνων με την κατηγορία της αρπαγής και της ληστείας. Αναζητούνται ακόμη τρεις συνεργοί τους.

Γνώριζε έναν από τους δράστες και δέχθηκε την πρόσκληση

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα της αρπαγής, γνώριζε έναν εκ των συνεργών,ο οποίος τον προσκάλεσε στην Χώρα μας προκειμένου να τον φιλοξενήσει. Έτσι, στις 23 Μαρτίου, συναντήθηκε μαζί του στο Σύνταγμα και μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς, οδηγήθηκε σε σπίτι στο Κερατσίνι, όπου βρίσκονταν και οι συλληφθέντες. Οι δράστες, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές και βάζοντάς του το μαχαίρι στο λαιμό, τον ακινητοποίησαν, αρπάζοντας τα χρήματα που είχε στην κατοχή του, ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα συναλλαγών και πιστωτικές κάρτες.

Απαίτησαν «λύτρα» 3.000 ευρώ αλλά δεν τον απελευθέρωναν

Δεν έμειναν όμως… ικανοποιημένοι και απαίτησαν να τους καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ο 39χρονος Βέλγος, φοβούμενος για τη ζωή του, παρέδωσε τις τρεις χιλιάδες ευρώ. Στη συνέχεια, τον μετέφεραν σε σπίτι στο Κερατσίνι από όπου το πρωί της 26ηςΜμαρτίου, την ώρα που οι… φρουροί του κοιμούνταν, κατάφερε να διαφύγει και έτρεξε στην Αστυνομία. Από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, πλαστικά δεματικά ( tire – wrap )καθώς και ρουχισμός και προσωπικά αντικείμενα του θύματος.

Το άρθρο Πακιστανοί κάλεσαν 39χρονο από το Βέλγιο για να τον φιλοξενήσουν, αλλά τον απήγαγαν και ζήτησαν λύτρα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα