Παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες

Είστε ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος; Τότε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο ετήσιο διαγωνισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Φωτογραφίας (WPO), ο οποίος θα απονέμει τα Sony World Photography Awards.
Επαγγελματίες φωτογράφοι συναγωνίζονται για το βραβείο L’Iris d’Or και τον τίτλο του «Επαγγελματία Φωτογράφου της Χρονιάς 2013», που συνοδεύεται από χρηματικό βραβείο ύψους 25.000 δολαρίων.

Από

την άλλη, ο τίτλος του «Φωτογράφου Open της Χρονιάς», για τους ερασιτέχνες φωτογράφους, συνοδεύεται από χρηματικό βραβείο ύψους 5.000 δολαρίων. Όλοι οι νικητές, συμπεριλαμβανομένων και των νικητών των επιμέρους κατηγοριών θα λάβουν ψηφιακό εξοπλισμό οπτικής απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας από τη Sony.

Οι νικητές και οι φιναλίστ φωτογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν τα έργα τους σε ένα από τα ιστορικά μνημεία του Λονδίνου, το Somerset House, από τον Απρίλιο έως τον Μάιο 2013, ενώ θα παρουσιάζονται στον ιστότοπο του World Photography Organisation.

Συμμετοχές για τις 10 κατηγορίες open, για ερασιτέχνες και εραστές της φωτογραφίας, θα γίνονται δεκτές έως τις 4 Ιανουαρίου 2013, ενώ συμμετοχές για τις 15 κατηγορίες επαγγελματιών θα γίνονται δεκτές έως τις 9 Ιανουαρίου 2013. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μέσω του www.worldphoto.org, ενώ η λίστα των φιναλίστ θα δημοσιοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα