ΠΑΕ Άρης: «Ποδοσφαιριστές του Άρη δέχτηκαν επίθεση από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 4-1, οι φίλοι του Άρη δε βρίσκονται και στην πιο ευχάριστη θέση. Η ομάδα τους όχι μόνο έχασε στο τοπικό ντέρμπι από τον «Δικέφαλο», αλλά και η εικόνα που παρουσίασε στο χορτάρι ήταν απογοητευτική.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Άρης στάθηκε στα εξωαγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, κατηγορώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά της ασφάλειας της,

όσο και για το σλόγκαν που βγήκε στα μάτριξ της Τούμπας. Οι «κίτρινοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο «Facebook».

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ' ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.

Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ».

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα