Ουκρανία: Και άλλοι σοροί στο σημείο συντριβής του Boeing

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά την άφιξη των εμπειρογνωμόνων στο σημείο συντριβής του Boeing 777 στην Ουκρανία, προκειμένου να ερευνήσουν τα συντρίμμια του αεροσκάφους, και άλλα ανθρώπινα πτώματα βρέθηκαν.

Τα πτώματα πρόκειται να σταλούν σήμερα στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο και στη συνέχεια θα μεταφερθούν αεροπορικώς στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Εϊντχόβεν της Ολλανδίας για αναγνώριση. Σύμφωνα με διεθνείς

παρατηρητές δεκάδες πτώματα και αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν στον τόπο της συντριβής, δύο εβδομάδες μετά την κατάρριψη του Boeing 777 από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το έδαφος, όπως υποστηρίζουν ΗΠΑ και Ε.Ε. Οι περισσότεροι από τους 298 επιβάτες του αεροσκάφους ήταν Ολλανδοί, Αυστραλοί και Μαλαισιανοί.

Την ίδια στιγμή, οι μάχες μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και φιλορώσων αυτονομιστών μαίνονται σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας. Ενδεικτικό το γεγονός ότι χθες οι διεθνείς εμπειρογνώμονες αναγκάστηκαν να φύγουν από ένας μέρος του σημείου της συντριβής εξαιτίας πυρών του πυροβολικού.

Το άρθρο Ουκρανία: Και άλλοι σοροί στο σημείο συντριβής του Boeing εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα