ΟΣΦΠ: Σίγουρος για τη συνέχεια ο Μασάδο

Σίγουρος πως αν καταφέρει να πετύχει το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, τότε θα ακολουθήσουν κι άλλα, εμφανίστηκε ο Πορτογάλος μέσος των "ερυθρολεύκων" Πάουλο Μασάδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής».

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η θέση που προτιμά στον αγωνιστικό χώρο

είναι ο άξονας.

«Στενοχωρήθηκα γι' αυτές τις χαμένες ευκαιρίες. Ήθελα πολύ να σκοράρω για τον κόσμο μας αλλά και για όλους στην ομάδα που με εμπιστεύονται και με έφεραν. Δουλεύω πολύ όμως στο γήπεδο αλλά και τις προπονήσεις για να μπορώ να κάνω τις ευκαιρίες.

Δούλεψα πολύ για να βρεθώ σε αυτές τις θέσεις, Αστόχησα όμως και όλοι αυτό θυμούνται. Ειλικρινά αισθάνομαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ξέρω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Θέλω να προσφέρω, είναι το μόνο που έχω στο μυαλό μου. Αυτή την στιγμή είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα. Πιστεύω πως αν μπει το πρώτο γκολ, μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα.

Η θέση μου είναι στον άξονα. Ξέρουν όλοι ότι εκεί μπορώ να παίξω καλύτερα. Εκεί μου ταιριάζει, μπορώ όμως να παίξω και στα άκρα. Συνέβαινε και στην Τουλούζ αρκετές φορές, αφού το χρειαζόταν η ομάδα. Αν παίξω στον άξονα όμως για μερικά παιχνίδια στην σειρά, ώστε να βρω ρυθμό, τότε θα δουν όλοι τι μπορώ να κάνω. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό όμως, είμαι υποχρεωμένος να προσπαθώ για το καλύτερο. Σε όποια θέση κι αν μου πουν να παίξω».

Για την κακή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα: «Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι. Νομίζω πως έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση που... κουβαλάγαμε από το Λονδίνο, γι' αυτό και παρουσιαστήκαμε έτσι με τον Αστέρα στο γήπεδό μας».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα