ΟΣΦΠ: Παρουσιάστηκε το επετειακό λογότυπο για τα 40 πρωταθλήματα!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ήδη μαθηματικά το 40ό του πρωτάθλημά, κάτι το οποίο ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει σε όλο τον πλανήτη. Το γεγονός αυτό έχει ενεργοποιήσει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που ετοιμάζει μια γιορτή αντάξια του επιτεύγματος αυτού.

Με μία συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», οι ιθύνοντες της ομάδας παρουσίασαν το επετειακό λογότυπο του Ολυμπιακού,

εμπνευσμένο από τη γεμάτη τίτλους, ένδοξη πορεία του μέσα στον χρόνο και τα τέσσερα αστέρια που θα κοσμούν πλέον την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του!

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις δράσεις που θα λάβουν χώρα τις προσεχείς ημέρες και οι οποίες σταδιακά θα οδηγήσουν στη γιορτή της 30ής αγωνιστικής, αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Μία φιέστα γεμάτη συμβολισμούς, η οποία θα έχει ως κεντρική «αρτηρία» την ιστορία της ομάδας.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος τόνισε: «Εφέτος δεν γιορτάζουμε μόνο για ένα πρωτάθλημα, γιορτάζουμε για ένα συγκλονιστικό ποδοσφαιρικό κατόρθωμα, την συμπλήρωση των 40 πρωταθλημάτων από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας την στιγμή που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες μαζί έχουν 37!

Θα ξεκινήσουμε με μια αναφορά στις εκδηλώσεις που θα προηγηθούν των εορτασμών που όπως γνωρίζετε θα γίνουν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δίνω λοιπόν το λόγο στον οικοδεσπότη, στον κ. Βασίλη Βασιλειάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» για να μας μιλήσει για αυτές τις εκδηλώσεις».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος επεσήμανε: «Ο Πειραιάς και η Ελλάδα γιορτάζουν για το καμάρι τους με ενέργειες και εκδηλώσεις που αρχίζουν αρκετές ημέρες πριν την κορύφωση των εορτασμών.

• Αρχικά με το «ΚΥΠΕΛΛΟ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ» που θα φιλοξενήσουμε στα γηπεδάκια mini ποδοσφαίρου του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ένα Κύπελλο στο οποίο μπορεί να συμμετέχει κάθε φίλαθλος με την παρέα του, φιλοξενούμενος φυσικά από εμάς. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από σήμερα μέχρι τις 11 Απριλίου στο τηλέφωνο 210-4800900. Στις 12 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση και οι αγώνες θα γίνουν στο τριήμερο 18-21 Απριλίου με τον τελικό του τουρνουά να γίνεται το πρωί της ημέρας του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για τους νικητές θα υπάρχουν και ειδικά δώρα από τους χορηγούς του Ολυμπιακού. Έτσι, κάποιοι φίλαθλοι μας θα κάνουν… δυο φιέστες την ίδια μέρα! Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων μπορεί να γίνει και τροποποίηση στο ημερολόγιο πρόγραμμα.

• Επίσης, από τις 15 μέχρι τις 19 του τρέχοντος μηνός, παιδιά από σχολεία και ιδρύματα και μέλη συλλόγων θα επισκεφθούν το Μουσείο του Ολυμπιακού και θα ξεναγηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ως φιλοξενούμενοι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενώ θα μοιραστούν σε όλους τους επισκέπτες αυτών των ημερών δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

• Στις 18 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του V’Ammos, ο πάντα δραστήριος Σύνδεσμος Βετεράνων θα τιμήσει την ομάδα μας, τον προπονητή μας, τον κύριο Μίτσελ αλλά και τέσσερις μεγάλους Προέδρους. Την οικογένεια Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά, τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον σημερινό μας ηγέτη, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

• Επίσης, στα πλαίσια των εορτασμών, θα δημιουργήσουμε μια πολυτελή έκδοση, την ευθύνη της οποίας θα έχει το Μουσείο του Ολυμπιακού, μια επετειακή έκδοση με τίτλο «40 Πρωταθλήματα ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ», έκδοση την οποία θα επιμεληθεί το Μουσείο του Ολυμπιακού. Στην έκδοση αυτή θα υπάρχουν ΟΛΕΣ οι ενδεκάδες των τίτλων με φωτογραφίες βαριές σαν ιστορία».

Αμέσως μετά, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς πήρε ξανά τον λόγο, για να παρουσιάσει το επετειακό λογότυπο της ομάδας: «Να περάσουμε τώρα στην παρουσίαση του επετειακού λογοτύπου αφού σας επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι αντιμετωπίζουμε όλοι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ως ιστορικότατη αυτή την στιγμή. Και γιορτάζουμε για 40 πρωταθλήματα και όχι μόνο για ένα! Το λογότυπο λοιπόν που βλέπετε είναι το λογότυπο των 40 πρωταθλημάτων. Απλό και λιτό, θα συνοδεύει την ομάδα μας για τον επόμενο χρόνο ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στα επετειακά προϊόντα που θα δημιουργηθούν και θα μπορούν οι φίλαθλοι μας να βρίσκουν τέτοια προϊόντα στο Red Store».

Στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων» παρουσιάζονται όλες οι δράσεις, μικρές και μεγάλες…

Keywords
Τυχαία Θέματα