Ως… Μιχάλης Μιχελάκης κυκλοφορούσε ο Μαζιώτης – Ιδού η πλαστή ταυτότητα με την οποία αγόρασε μέχρι και αυτοκίνητο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία της πλαστής ταυτότητας με την οποία κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Μαζιώτης, ζητώντας από τους πολίτες να συνδράμουν στο έργο της.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία «χτενίζει» ολόκληρη την Αττική για τον εντοπισμό των κρησφύγετων του Μαζιώτη.

Ο Μαζιώτης κυκλοφορούσε ως Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς το 1977.

Από την έρευνα προέκυψε ότι με αυτό το όνομα αγοράστηκε Ι.Χ. μάρκας Hyundai με

αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.

Το συγκεκριμένο Ι.Χ. ενεπλάκη στη ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας με την οποία οι Αρχές συνδέουν τον Νίκο Μαζιώτη, όπως επίσης και με τη ληστεία σε τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας.

Στη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Τετάρτης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτριος Τσακνάκης περιέγραψε τη συμπλοκή που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο Μοναστηράκι, λέγοντας ότι ο καταζητούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας πυροβόλησε συνολικά οκτώ φορές, τραυματίζοντας δύο τουρίστες (έναν Αυστραλό και έναν Γερμανό) και έναν ειδικό φρουρό.

Ο Μαζιώτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής που προηγήθηκε της σύλληψής του.

«Ο καταζητούμενος τρομοκράτης βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.» είπε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση κρατείται φρουρούμενος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν μεγάλη επιτυχία για τις διωκτικές αρχές. Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τους αστυνομικούς μεταφέροντας και τις ευχαριστίες του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το άρθρο Ως… Μιχάλης Μιχελάκης κυκλοφορούσε ο Μαζιώτης – Ιδού η πλαστή ταυτότητα με την οποία αγόρασε μέχρι και αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα