Ορκίστηκε ως βουλευτής της Χ.Α., ο «πυρπολητής της Βουλής» και ο «υμνητής του Άουσβιτς».

Τον όρκο του βουλευτή έδωσε ο πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην περιφέρεια Σερρών, κος Αρτέμιος Ματθαιόπουλος, που αντικαθιστά στο κοινοβούλιο τον άρτι παραιτηθέντα, κο Νικήτα Σιώη.

Ο βουλευτής -πια- πρώην μπασίστας του συγκροτημένος «POGROM», στο οποίο συμμετείχε σε τραγούδι που υμνεί το Άουσβιτς(*) και σε ένα άλλο, αναφέρει ότι θα «κάψει την Βουλή» -της οποίας είναι πλέον ορκισμένο μέλος- είναι ο δεύτερος

μουσικός που εισέρχεται στη Βουλή με την Χ.Α., μετά τον γνωστό -πλέον- ‘Καιάδα’ -κατά κόσμον Γιώργο Γερμένη- των ‘Naer Mataron’!

Αξιοσημείωτο είναι το ότι αν και άνεργος τα τελευταία χρόνια, ο έως πρότινος βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, κος Νικήτας Σιώης, επικαλέστηκε "φόρτο εργασίας"(!...) για να παραιτηθεί από την θέση του, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του.

Ο ίδιος, αν και δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, τα ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για άσκηση πιέσεων από το κόμμα, ώστε να ορκιστεί στην θέση του ως βουλευτής ο επιλαχών κος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα, ο κος Ματθαιόπουλος, εκτός από μέλος του ‘Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής’, τυγχάνει και φίλος της κόρης του επί κεφαλής της Χρυσής Αυγής, κου Νίκου Μιχαλολιάκου.

(*)Στο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο "Άουσβιτς" έχει ως εξής:

Γαμώ τον Βίζενταλ,

γαμώ την Άννα Φρανκ,

γαμιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ.

Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω,

αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!

Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω,

στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθώ να κατουρήσω.

Juden Raus! Καίγομαι στο Άουσβιτς…

Keywords
Τυχαία Θέματα