Οριστικό! Δεν κατεβαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ – Το «F@@k you bastard» και το…φτύσιμο του Μακ

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εκρηκτική , μετά τη διακοπή του αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα

Ο Ιβάν Σαββίδη δήλωσε χθες στην Τούμπα, στο ματς του “δικεφάλου του Βορρά” πως ομάδα του δεν πρόκειται να έρθει στο φαληρικό γήπεδο για τον επαναληπτικό.

Στο έκτακτο Δ.Σ. που έγινε την Πέμπτη γνωστοποιήθηκε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει -οριστικά-

στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό ενώ ζητάει την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε σήμερα:

– Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας.

– Απαιτούμε την παραίτηση του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσων διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

– Απαιτούμε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά.

Τα παραπάνω θα κοινοποιηθούν στους: Πρωθυπουργό, Υπουργό Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, Αθλητισμού, στην ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τη Superleague”.

Έρχεται “καμπάνα” για Μακ! «F@@k you bastard» και…φτύσιμο

Βαριά τιμωρία περιμένει εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Ρόμπερτ Μακ, για την αποβολή του στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα, ο διαιτητής του ντέρμπι, Ανδρέας Παππάς, έχει γράψει στο “φύλλο αγώνα” ότι απέβαλλε τον Μακ, διότι του είπε “fuck you bastard” και επειδή έφτυσε στο πρόσωπο τον Μήτσιο.

Βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα, η κίνηση αυτή του Σλοβάκου επιθετικού θεωρείται “υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς τον διαιτητή” και τιμωρείται με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών.

Αν, όμως, θεωρηθούν δύο διαφορετικές πράξεις (μία η ύβρις και ξεχωριστή το φτύσιμο), τότε ο Μακ θα τιμωρηθεί με τέσσερις + τέσσερις αγωνιστικές, οι οποίες βάσει κανονισμοί θα συμψηφιστούν και θα γίνουν έξι.

Να τονίσουμε πως για την επιβολή της ποινής με βάση τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα, οι ποδοσφαιριστές δεν καλούνται σε απολογία, που σημαίνει δεν την επηρεάζει η αποχή των δικηγόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα