Οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ, υποβιβάζεται η ΑΕΚ

Η αποχώρηση της ομάδας του Πανθρακικού από το Ολυμπιακό Στάδιο έβαλε, όπως φαίνεται, τέλος στην παραμονή της ΑΕΚ στην superleague, καθώς το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά και κατοχυρώθηκε με σκορ 0-1 υπέρ του Πανθρακικού. Ο διαιτητής παραμένει βέβαια στο γραφείο του όμως, σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΚ

Τραϊανό Δέλλα δεν αλλάζει τίποτα…

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΑΕΚ αναμένεται να χάσει βαθμούς και από την τιμωρία και για πρώτη φορά στην ιστορία της οδηγείται στη Β” Εθνική…

Το παιχνίδι διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών της ΑΕΚ την οποία προκάλεσε η επίτευξη του αυτογκολ από τους παίκτες του «δικεφάλου». Οι παίκτες των δυο ομάδων κατευθύνθηκαν τρέχοντας στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ την ίδια ώρα εκατοντάδες οπαδοί «σάρωνανα» τον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα επίσημα και πήραν μέρος σε συμπλοκές με τους αστυνομικούς. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και έξω από το ΟΑΚΑ, με την κατάσταση να γίνεται αποπνικτική λόγω της ρίψης δακρυγόνων.

Εκατοντάδες οπαδοί συνοδεία αστυνομικής δύναμης αποχώρησαν από τις γραμμές του ΗΣΑΠ από την «Ειρήνη» προς το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τη διακοπή των δρομολογίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα