Οργή από τους συγγενείς του 14χρονου Τάσου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Οργισμένοι οι συγγενείς του 14χρονου Τάσου, τον οποίο σκότωσε ο φίλος του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, αντιδρούν έντονα για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης.

«Το δικό μας το παιδί είναι στο χώμα και το άλλο είναι ελεύθερο και να έρθει εδώ τι θα το κάνουμε; Θα γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι;» δήλωσε ο θείος του ανήλικου θύματος και συνέχισε: «Είναι δίκαιο πράγμα; Υπάρχει και θεός και βλέπει».

«Ποιο bullying;»

Η οικογένεια του θύματος αντικρούει τα όσα ισχυρίζεται ο δράστης περί εκφοβισμού από το θύμα, και αναφέρουν ότι ο Τάσος ήταν από τους λίγους που του έκαναν παρέα.

«Βullying το δικό μας το παιδί που το” κανε παρέα; Που δεν το έκανε κανένα άλλο παιδί. Ο φόβος και ο τρόμος του σχολείου ήταν. Το δικό μας παιδί ήταν 1,50 κι εκείνος ήταν ένας γορίλας. Υπάρχει περίπτωση για bullying;»,ανέφερε ο θείος του θύματος.

Καταγγελίες από εκπαιδευτικό για βίαιη συμπεριφορά

Στο φως της δημοσιότητας φτάνουν καταγγελίες για τον ανήλικο δράστη προερχόμενες από εκπαιδευτικό.

«Είχε μια πολύ βίαιη συμπεριφορά, προκαλούσε συνεχώς τους συμμαθητές του. Προκαλούσε επεισόδια. Τους έσπρωχνε σε ανύποπτο χρόνο και μετά ισχυριζόταν ότι αυτοί το έκαναν και αυτό το πράγμα τού δημιουργούσε μεγάλη ικανοποίηση» δήλωσε ο εν λόγω εκπαιδευτικός στο Mega. «Λέγαμε στους γονείς ότι έπρεπε να το χειριστούν, να πάνε σε κάποια ομάδα, σε κάποιο γιατρό, σε κάποιον ψυχολόγο, να δουν ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί τους αλλά δεν δεχόταν με τίποτα».

Να σημειωθεί ότι όπως ισχυρίζονται οι εκπαιδευτικοί, είχαν ενημερώσει αρκετές φορές τους γονείς του 14χρονου για την συμπεριφορά του.

Το άρθρο Οργή από τους συγγενείς του 14χρονου Τάσου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα