Ώρες αγωνίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ώρες αγωνίας περνούν στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό Φερνάντο Τόρες στο κεφάλι, που κινδύνεψε να του γυρίσει η γλώσσα.

Ο Ισπανός επιθετικός, δεν πρόλαβε να προστατέψει το κεφάλι του όταν διεκδίκησε τη μπάλα στο 84ο λεπτό με το σκορ στο Λα Κορούνια-Ατλέτικο στο 1-1 και έπεσε απότομα στο έδαφος.

«Άκουσα στον πάγκο τον ήχο από το κτύπημα στον λαιμό του Τόρες!», είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε για να περιγράψει το μέγεθος του χτυπήματος.

Stay strong @Torres

❤ pic.twitter.com/AvLlyW3cmv

— Brad (@Txrres9) March 2, 2017

Así fue el tremendo golpe de Torres que congeló Riazor https://t.co/zpvZG2Yq6C #LaLiga pic.twitter.com/igMWwU6l0a

MARCA (@marca) March 2, 2017

.@Torres suffers a head injury. He was rushed to the hospital to undergo tests. He will spend the night in hospital for observation.

— Atlético de Madrid (@atletienglish) March 2, 2017

Αμέσως έτρεξαν κοντά του όλοι, καθώς και οι γιατροί και προσπάθησαν αν του ανοίξουν το στόμα για να μην γυρίσει η γλώσσα του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τόρες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους θεατές να τον εμψυχώνουν και να εύχονται να πάνε όλα καλά.

Ο ίδιος βέβαια ήταν αναίσθητος και σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου θα παραμείνει για εξετάσεις, αν και προς το παρόν δεν έχει φανεί κάποιο αιμάτωμα ή βλάβη.

Το άρθρο Ώρες αγωνίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα