Οπλοστάσιο βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε πριν από δέκα μέρες μέσα στη θάλασσα στην παραλία της Βάρκιζας. Η αστυνομία εκτιμά πως κάποιοι πέταξαν τα τρία kalashnikov με δώδεκα γεμιστήρες, το πιστόλι makarov 9 mm, τα δύο πιστόλια beretta 7,65 mm, τα τρία πιστόλια browning 45 mm, τις τρεις ξιφολόγχες και τα περίπου τριακόσια φυσίγγια που βρέθηκαν, προκειμένου να σβήσουν οποιαδήποτε ίχνη και στοιχεία που θα κάρφωναν την ταυτότητα τους.

Τα όπλα που εντοπίστηκαν φέρεται να έχουν ομοιότητες με αυτά που χρησιμοποιούσε η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» αλλά και άλλες ένοπλες

οργανώσεις, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί σε δολοφονικές ενέργειες που δεν έχουν εξιχνιασθεί. Για τον εντοπισμό των όπλων τηρείται απόλυτη μυστικότητα και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ίσως πίσω από τα ευρήματα της Βάρκιζας κρύβεται κάτι «ιδιαίτερα σημαντικό».

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστικούς ελέγχους και άλλα τυχόν ευρήματα εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί. Για τον εντοπισμό των όπλων ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αφού τέτοιου είδους όπλα έχουν καταγραφεί σε διάφορες έρευνες για την δράση οργανώσεων αντάρτικου πόλης.

Από την αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο πίσω από το οπλοστάσιο να κρύβεται συμμορία αλλοδαπών ληστών που εισβάλει σε σπίτια.

πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα