Οπαδός σκότωσε με πέτρα επιθετικό της ομάδας του…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα σοκαριστικό και συνάμα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αλγερία με το θάνατο του 25χρονου Καμερουνέζου επιθετικού Άλμπερτ Εμποσέ, ο οποίος σκοτώθηκε όταν ένα οπαδός της δικής του ομάδας του πέταξε πέτρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα…

Δυστυχώς ο εκλιπών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο, καθώς εκεί υπέκυψε στα τραύματά του. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο επιθετικό που αγωνιζόταν στην JS Kabylie και μάλιστα πέρσι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με

17 τέρματα.

Η ομάδα της Αλγερίας εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του παίκτη:

«Αυτή η τρομερή είδηση είναι λυπηρή για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας και το Καμερούν. Σε αυτές τις οδυνηρές συνθήκες, η USM Alger και τα μέλη της εκφράζουμε τα συλληπητήριά μας για την οικογένεια του εκλιπόντος και την υπόλοιπη ομάδα. Ας αναπαυθεί η ψυχή του».

Η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί, ωστόσο όπως και να ‘χει μια ζωή έφυγε τόσο πρόωρα και με αυτό τον τρόπο.

Το άρθρο Οπαδός σκότωσε με πέτρα επιθετικό της ομάδας του… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα