Ομολόγησε ο δράστης της διπλής δολοφονίας στο Αλιβέρι

Ομολόγησε ο 23χρονος Πακιστανός ότι είναι ο δράστης του διπλού φονικού στο Αλιβέρι. Στη διάρκεια της ανάκρισης δήλωσε πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη έξι ομοεθνείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθαλψη του 23χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι τα θύματα εντοπίστηκαν νεκρά το βράδυ του Σαββάτου στην εξοχική τους κατοικία

από αστυνομικούς.

Ο 23χρονος μετέβη στην οικία του ζευγαριού, όπου περιστασιακά εκτελούσε κηπουρικές εργασίες. Στη συνέχεια, έχοντας ως σκοπό να κλέψει χρήματα που πίστευε ότι τα θύματα κατέχουν στην οικία τους, τραυμάτισε θανάσιμα την 54χρονη, χτυπώντας την στο κεφάλι με τσιμεντόπλακα που απέσπασε από την αυλή της οικίας.

Ακολούθως εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας, την ώρα που ο 56χρονος σύζυγός της κοιμόταν, τον χτύπησε στο λαιμό με μια πτυσσόμενη διχαλωτή ράβδο, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με στραγγαλισμό με βρόγχο που σχημάτισε χρησιμοποιώντας λεπτό κορδόνι.

Πριν φύγει ασφάλισε την πόρτα του σπιτιού, παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά. Στο σπίτι βρέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε κατά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας.

Ο 23χρονος, όπως ομολόγησε, σκόπευε μετά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας, να παραμείνει για κάποιες ημέρες κρυμμένος στην οικία στην Νέα Λάμψακο και μετά θα επεδίωκε να αποχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Πακιστάν, αφού είχε είδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως.

Keywords
Τυχαία Θέματα