Ομολογία – σοκ του Ζαρντέλ: «Έπαιρνα ναρκωτικά ενώ έπαιζα στην Πόρτο»

Ο Μάριο Ζαρντέλ παραδέχτηκε δημόσια με δηλώσεις του ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών το χρονικό διάστημα που αγωνιζόταν στην Πόρτο

Ο Βραζιλιάνος στράικερ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους γκολτζήδες των ευρωπαϊκών γηπέδων τη δεκαετία του ’90.

Εντούτοις τόνισε ότι ήταν χρήστης κοκαΐνης και αυτό το γνώριζαν στην ομάδα του, την Πόρτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα αρχίσει όταν ήμουν διακοπές στη Φορταλέσα το 1998, όταν ήμουν στην Πόρτο. Το έκανα επειδή έμπλεξα με κακές παρέες, μετά το τέλος μιας σχέσης. Ήμουν σε κατάθλιψη,

μόνος και δεν είχα βοήθεια», δήλωσε ο παλαίμαχος φορ, που είχε αγωνιστεί στην Πόρτο από το 1996 μέχρι το 2000. Ο γιατρός και ο φυσιοθεραπευτής της Πόρτο το γνώριζαν, γιατί τους το είχα πει. Έκανα εξετάσεις συνέχεια και είχα μείνει ένα μήνα εκτός ομάδας».

Ο γιατρός Χοσέ Κάρλος Εστέβες είχε αντίθετη άποψη: «Τότε κάναμε εξετάσεις ούρων και αν είχε κάνει χρήση κοκαΐνης θα είχε φανεί. Δεν συνέβη ποτέ. Είναι ψέμα».

Ανάλογη δήλωση έκανε στον πορτογαλικό Τύπου και ο φυσιοθεραπευτής Ροδόλφο Μόουρα: «Ποτέ δεν είχα διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Αν το ήξερα θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω».

The post Ομολογία – σοκ του Ζαρντέλ: «Έπαιρνα ναρκωτικά ενώ έπαιζα στην Πόρτο» appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα