Ομαδικά ή ατομικά ταξίδια;Υπέρ και κατά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το ταξίδι είναι μπροστά σας.Το ίδιο και το δίλημμα . Πακέτο με την προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου ή όλα από τα…χέρια σας; Μάθετε λοιπόν Ποιες «παγίδες» όμως κρύβουν; Ναι, τα πακέτα των διακοπών είναι άκρως δελεαστικά.Παρόλα αυτά, καλό είναι να διαβάσετε εδώ τα υπέρ και τα κατά του να ταξιδεύετε με γκρούπ και η απόφαση σας ανήκει!

Τα υπέρ

1.Όλα τα διαδικαστικά

αν επιλέξετε να ταξιδέψετε με γκρουπ, θα τα αναλάβουν οι υπεύθυνοι του ταξιδιωτικού πρακτορείου.Έτσι, κερδίζετε χρόνο και αυτό σίγουρα είναι υπέρ.

2. Αν πήρατε την απόφαση τελευταία στιγμή, κερδίζετε σε χρήμα. Σε περίπτωση που είστε από εκείνους τους τύπους που αποφασίζουν στο παρά πέντε, το ταξίδι με γκρουπ σίγουρα αποτελεί ιδανική επιλογή, αφού δεν θα επιβαρυνθείτε με έξτρα κόστος πχ στα αεροπορικά εισιτήρια.

3. Έχετε μαζί σας ξεναγό. Ο ξεναγός γνωρίζει τα πάντα, ξέρει όλα τα μυστικά του προορισμού, ξέρει που να σας παει και που να σας κατευθύνει ώστε να γνωρίσετε τον προορισμό σας

4. Τα πακέτα, τις περισσότερες φορές, περιλαμβάνουν ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι και κάτι στραβά να πάει, ο υπεύθυνος είναι άλλος

5. Τα περισσότερα ομαδικά ταξίδια στην τιμή συμπεριλαμβάνουν και κάποιο γεύμα. Δηλαδή εξοικονόμηση χρημάτων από την πλευρά σας, καθώς δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για ένα από τα δύο γεύματα της ημέρας.

6. Θα έχετε σίγουρα μεγάλη παρέα με ο,τι αυτό συνεπάγεται.Αυξάνεται η κοινωνικότητά σας και παράλληλα διευρύνεται, κάνετε νέες γνωριμίες, παρέα, κουβέντα και ίσως φιλίες που θα παραμείνουν.

Τα κατά

1. Το πρόγραμμα είναι προκαθορισμένο. Όταν ταξιδεύετε με γκρουπ το πρόγραμμα της διαμονής σας είναι οργανωμένο από πριν, χωρίς να υπάρχει πάντα η ευελιξία προσαρμογής του στις εκάστοτε ανάγκες σας, με αποτέλεσμα ακόμα και ο ελεύθερος χρόνος που θα σας απομένει να σας φαίνεται λίγος.

2. Επισκέπτεστε τα πιο τουριστικά μέρη και αξιοθέατα.Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να ανακαλύψετε τα ψαγμένα στέκια των ντόπιων.

3. Στο πακέτο του πρακτορείου η είσοδος σε αξιοθέατα δεν συμπεριλαμβάνεται. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπροείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας online και να κερδίσετε κάποια προνομιακή τιμή. Επιπλέον, η αναμονή στην ουρά δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο έχετε να κάνετε κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

4. Αν είστε από τους πολύ οργανωτικούς τύπους που προγραμματίζουν το κάθετι αρκετό χρονικό διάστημα πριν, ένα ταξίδι με πρακτορείο θα σας κοστίσει σίγουρα περισσότερο.

Το άρθρο Ομαδικά ή ατομικά ταξίδια;Υπέρ και κατά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα