Ολυμπιακός: Στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί το «στέμμα» του

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το απόγευμα της Τετάρτης, ενόψει της συμμετοχής του στο final-4 της Euroleague. Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για τη βρετανική πρωτεύουσα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Σλούκας μίλησαν στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Το θέμα είναι να παίξουμε καλά στον ημιτελικό

με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και, αν μπορέσουμε, να κερδίσουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε πως οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΤΣΣΚΑ και εμείς οφείλουμε να παίξουμε καλά για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας», σημείωσε ο έλληνας τεχνικός των Πειραιωτών.

«Θα πρέπει να αποδεχθούμε τον ρόλο του αουτσάιντερ σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες, που έχουν στο βιογραφικό τους πολλά final-4. Νομίζω πως είναι το φαβορί όλης της διοργάνωσης και όχι μόνο του ημιτελικού» πρόσθεσε.

Με τη σειρά του, ο διεθνής πλέι μέικερ Κώστας Σλούκας, δήλωσε προετοιμασμένος για «κατάθεση ψυχής» την Παρασκευή: «Είμαστε προετοιμασμένοι για έναν δυνατό ημιτελικό και για κατάθεση ψυχής κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Και αυτοί όσο κι εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη τα περσινά και θέλουμε το ίδιο να περάσουμε στον τελικό. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να είμαστε καλοί στην άμυνα, για να βγει το πλάνο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα