Ολυμπιακός γλέντι: To We Are Back του Π. Αγγελόπουλου, το ζεϊμπέκικο του Σπανούλη και το τραγούδι των Πρίντεζη – Πέτγουεϊ

Με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στα μπουζούκια, ξεφάντωσαν στον Ολυμπιακό γιορτάζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Λίγες ώρες μετά τη στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης σήκωσε την 11η κούπα πρωταθλήματος της ομάδας του Πειραιά, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, βρέθηκαν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και του… έδωσαν να καταλάβει μέχρι πρωίας.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εμφανίστηκε με μαύρο μπλουζάκι που έγραφε «we

are back» και μαζί με τον αδελφό του Γιώργο και τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο το «έκαψαν», όπως και όλοι οι παριστάμενοι με τον λουλουδοπόλεμο να δίνει και να παίρνει.

Η κορύφωση ήταν το ζειμπέκικο του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη και το τραγούδι των Πρίντεζη κα Πέτγουέι. Ο Σπανούλης χόρεψε το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου», ενώ χειροκροτούσε από κάτω όλο το μαγαζί.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε βέβαια και το Κύπελλο του πρωταθλήματος που όλοι ήθελαν να το κρατήσουν έστω και για λίγο στα χέρια τους, ενώ δεν έλειψαν και τα καθιερωμένα πούρα για τους πρωταθλητές.

Keywords
Αναζητήσεις
τραγουδι σπανουλη
Τυχαία Θέματα