Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαντί Καμαρά πηγαίνει στην δεύτερη ομάδα

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Ο Μαντί Καμαρά δείχνει διαφορετικό πρόσωπο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είτε με την παρουσία του το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη είτε με τις αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα social media. Ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακό

Β’, ρίχνει γέφυρες για την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έχει ιδιαίτερη συζήτηση με τον κεντρικό χαφ από τη Γουινέα μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Ισπανός τεχνικός θα διαμορφώσει άποψη, θα το συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη ο Καμαρά επιθυμεί πάλι την ενεργοποίηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος από τη Γουϊνέα έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι και το τέλος της σεζόν. Πρόσφατα είχε κληθεί σε απολογία για θέματα πειθαρχίας και ξεκινήσει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

Οι συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό

Ήδη στα τελευταία 3 σερί παιχνίδια ο Καμαρά δεν έχει αγωνιστεί και συνολικά από τις 17 συμμετοχές που έχει στο πρωτάθλημα οι 5 είναι εκτός αποστολής. Φέτος έχει σκοράρει 2 τέρματα το ένα με τον Παναθηναϊκό και το άλλο με τον Ατρόμητο. Την σεζόν 2021/22 πριν φύγει στην Ρόμα ως δανεικός, ο 28χρονος είχε 28 συμμετοχές με κανένα τέρμα αλλά μια ασίστ. Την σεζόν 2020/21, είχε 31 συμμετοχές και 3 τέρματα με 4 ασίστ. Επίσης, την περίοδο 2019/20, είχε ξανά 31 συμμετοχές με 6 τέρματα και 2 ασίστ όπως και την προηγούμενη σεζόν 2018/19 είχε 24 συμμετοχές με 6 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Μαντί Καμαρά,olybiakos, manti kamara