Ολυμπιακός: Άσχημα τα μαντάτα για τον Ντοσεβί

Μετά την υπερπροσπάθεια και την τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Τετάρτη (17/9), αλλά την Πέμπτη (18/9) βρέθηκαν ξανά στο Αθλητικό Κέντρο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Βέροια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Όσοι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν την Τρίτη (16/9) στην σπουδαία

νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, κάνοντας ασκήσεις ελέγχου της μπάλας και ασκήσεις τεχνικής, ενώ στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, παίζοντας άμυνα-επίθεση τρεις εναντίον δύο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ματιέ Ντοσεβί έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Μικροενοχλήσεις στο ίδιο σημείο έχει και ο Σαλίνο που έκανε θεραπεία.

Η προπόνηση της Παρασκευής (19/9) είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και στην συνέχεια ο Μίτσελ θα κάνει γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Βέροια.

Keywords
Τυχαία Θέματα