Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται ο νέος προπονητής

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Νέα εποχή στον Πειραιά, στα χέρια του Καρβαλιάλ το λιμάνι. Το φιάσκο της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον προπονητή του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν ήδη… με τα δύο πόδια στην έξοδο από τη συντριβή στο Φράιμπουργκ (5-0) και όπως όλα δείχνουν ο διάδοχος του θα

είναι επίσης από την Ιβηρική, αλλά από… διαφορετική γειτονιά.

Το πρώτο όνομα που “έπαιξε” δυνατά -προερχόμενο από τα πορτογαλικά ΜΜΕ- για τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ και πλέον ο άλλοτε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται να είναι προ των πυλών!

Μάλιστα, ελληνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα βρίσκεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να προχωρήσει η συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους. Τελευταίος σταθμός του ήταν η Θέλτα, στον πάγκο της οποίας κάθισε πέρυσι, ενώ είχαν προηγηθεί οι Αλ Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Άβε, Σουόνσι, Σέφιλντ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαρίτιμο μεταξύ άλλων. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανακοινώσει σήμερα τον Πέδρο Άλβες για τεχνικό ή αθλητικό διευθυντή στην ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα