Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Ρέντη: Κεκλεισμένων των θυρών με απόφαση Βρούτση

Στον απόηχο των επεισοδίων στο κλειστό του Ρέντη, για τον αγώνα του League Cup βόλεϊ «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι καλούνται να αναμετρηθούν ξανά. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν το «τριφύλλι» ξανά στο «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική της Volley

League. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και σύμφωνα με τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί με φιλάθλους, αφού τα ματς κεκλεισμένων των θυρών αφορούν το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τα ματς της Super League 1, του Κυπέλλου Ελλάδος στα οποία συμμετέχουν ομάδες πρώτης κατηγορίας και τις Β’ ομάδες που ανήκουν στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σε μεταγενέστερο χρόνο από την ανακοίνωση των μέτρων, ο αγώνας θα γίνει τελικά κεκλεισμένων των θυρών. Όπως αναφέρουν και αρμόδιες πηγές, τα μέτρα που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μπορεί να ισχύσουν και εκτός των όσων περιπτώσεων ανακοινώθηκαν, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από την ΕΛ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘΑ:

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

»Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015.»

Keywords
Τυχαία Θέματα