Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γ. έβγαλε η κληρωτίδα

Με την Αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ και θα πάει αγωνισθεί στο «θέατρο των ονείρων» και φυσικά το «Γ. Καραϊσκάκης» διεκδικώντας το όνειρο για πρόκριση…

Η ομάδα του Μάντσεστερ τη σεζόν 2013-14, αναζητά την ταυτότητά της μετά την

απόσυρση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τους πάγκους. Στο πρωτάθλημα η αλλαγή με τον Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Στο Champions League τερμάτισε πρώτη στον 1ο όμιλο απέναντι σε Λεβερκούζεν (4-2, 5-0), Σαχτάρ (1-0, 1-1) και Ρεάλ Σοθιεδάδ (1-0. 0-0).

Έχει συναντήσει τον Ολυμπιακό 2 φορές σε ομίλους του Champions League (2001, 2002) μετρώντας 4/4 νίκες. Δεν έχει χάσει ποτέ από ελληνική ομάδα σε 10 αναμετρήσεις (8-2-0, 24-4 τέρματα).

Τα ζευγάρια:

Μάντσεστερ Σίτι-ΜπαρτσελόναΟλυμπιακός-Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜίλαν-Ατλέτικο ΜαδρίτηςΜπάγερ Λεβερκούζεν-Παρί Σεν ΖερμένΓαλατασαράι-ΤσέλσιΣάλκε-Ρεάλ ΜαδρίτηςΖενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπορούσια ΝτόρτμουντΆρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ στο Φάληρο στις 18 ή 19 Φεβρουαρίου και θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ δεκαπέντε ημέρες μετά για τον επαναληπτικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα