Ολυμπιακός δύο ταχυτήτων και ημιχρόνων…

Η επιβλητική παρουσία των ερυθρολεύκων στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα με Τζιμπούρ και Μανιάτη, έφτανε για επιβληθούν με 2-1 του Άρη που πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε με τον Αγελλούδη.

Το πρώτο γκολ ήρθε αρκετά γρήγορα στο 9' όπου μετά το κόρνερ του Χολέμπας ο Τζιμπούρ δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει το 1-0 και να βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό ο οποίος, ορμώμενος από το γρήγορο γκολ,

έπαιξε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός που έπαιζε μπροστά σε 10.000 φιλάθλους του μόνο, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Διούδη και εν τέλει έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον αρχηγό του στο 37'.

Σ' όλο αυτό το διάστημα οι «κίτρινοι» πάτησαν με αξιώσεις μόνο μία φορά στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτό άλλαξε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αφενός γιατί οι γρήγορες αλλαγές του Μιχαλήτσου (Αγγελούδης και Τριανταφυλλάκος) έπιασαν τόπο και αφετέρου διότι ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει πρόωρα. Ο Τάτος βρήκε τα στηρίγματα που ζητούσε και στο 65' σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Αγγελούδη ο οποίος δεν λάθεψε και μείωσε με 25 λεπτά ακόμα να απομένουν.

Το γκολ του Άρη ξύπνησε για τα καλά τους παίκτες του Μίτσελ, με αποτέλεσμα μετά το 70' να δούμε και πάλι τον καλό Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου. Στο 77' και στο 81' ο Σιόβας δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ τα σουτ του Μανιάτη και του Τζιμπούρ λίγο μετά έφυγαν χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι. Τελικά, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, αν και σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνταν κάποιο ακόμα γκολ...

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88’ Γκρέκο), Τζεμπούρ.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56’ Τσουκάνης), Ηρακλής (46’ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46’ Τριανταφυλλάκος), Διαμαντάκος.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Keywords
Τυχαία Θέματα