Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών: Τα κιλά του Καμμένου, το κέρασμα του Μητσοτάκη και η… τσατσάρα του Λεβέντη (video)

Τα είχε όλα το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό από φιλικά πειράγματα, αμηχανία, θερμές χειραψίες έως και απορίες.

Ευχές δέχτηκε από τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς σήμερα έχει τα γενέθλιά του, ενώ δεν έλειψε το πείραγμα από τον Αλέξη Τσίπρα: «Κι αντί να μας κεράσεις δηλαδή…», ακούγεται να λέει ο πρωθυπουργός. «Το χουμε κανονίσει», απαντά ο κ. Μητσοτάκης. «Α! Ωραία!» λέει ο κ. Τσίπρας.

Επιπλέον,

την απώλεια κιλών του Πάνου Καμμένου σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης: «Έχασες κιλά», ρωτά ο πρόεδρος του Ποταμιού για να λάβει την απάντηση πως «ναι, έχασα 19 ολόκληρα κιλά»!

Όσον αφορά τα ενδυματολογικά, οι μόνοι που δεν φορούσαν γραβάτες ήταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, με τον τελευταίο μάλιστα να καταφτάνει με ένα σακίδιο στην πλάτη. Παράλληλα, τις εντυπώσεις έκλεψε η κόκκινη χτένα του κ. Λεβέντη που είχε στην μπροστινή τσέπη του σακακιού του και τη χρησιμοποίησε για να χτενιστεί, όπως ανέφερε ο Alpha.

Δίπλα-δίπλα επέλεξαν, επίσης, να φωτογραφηθούν ο κ. Κουμουτσάκος και η Όλγα Γεροβασίλη, παρά τις κόντρες που είχαν παλιότερα. «Αν και είμαι Μανιάτης, δεν κρατάω βεντέτα», ακούστηκε να λέει ο κ. Κουμουτσάκος.

Μπέρδεμα υπήρξε, τέλος, με την αλλαγή των θέσεων των πολιτικών αρχηγών, με τον κ. Λεβέντη να κάνει εμφανή την απορία για το πού έπρεπε να κάτσει.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα