Όλα έτοιμα για την επετειακή 10η απονομή των Mad Video Music Awards

Όλα δείχνουν να είναι έτοιμα για τον ελληνικό μουσικό θεσμό των Mad Video Music Awards, που πραγματοποιούνται για 10η συνεχή χρονιά απόψε, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Ο χώρος θα γεμίσει μουσική, με τους πιο αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες να απογειώνουν το κοινό με μοναδικές συνεργασίες on stage.

Η επετειακή απονομή των Mad Video Music Awards

2013 θα έχει παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ live εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν οι: Alex Leon, Claydee, Courtney, Demy, Dj Kas, Epsilon, House Twins, Melisses, Onirama, Playmen, Rec, Shaya, Stan, Stavento, Tamta, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Παντελής Παντελίδης, Έλενα Παπαρίζου, Μάνος Πυροβολάκης, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Χριστίνα Σαλτη, Μύρωνας Στρατής, Ελένη Φουρέιρα, Anise K, Arash, Hadley, Ola και Vassy.

Από τις 9 μ.μ. η τελετή απονομής θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΜΑD TV στo ΥοuTube, με live περιγραφή από την Μαίρη Συνατσάκη, παρέα με το ραδιοφωνικό δίδυμο του Mappes Show, Νικόλα Ράπτη και Ευάγγελο Γιαννόπουλο και special guests, καθώς και αποσπάσματα από όλες τις ζωντανές εμφανίσεις στο stage των βραβείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα