«Όλα είναι πιθανά»

Τη δυσκολία της τελευταίας αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Ρωσία, εξέφρασε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Όλεγκ Προτάσοφ, τονίζοντας πως η εθνική θα έχει πολύ δύσκολο έργο, χωρίς να αποκλείει θετικό αποτέλεσμα της Ελλάδας αναφέροντας πως αλλά όλα είναι πιθανά, ενώ έκανε σύγκριση

της τωρινής ομάδας με αυτήν του Ρεχάγκελ.

«Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Η Ελλάδα σε σχέση με την εποχή του Ρεχαγκελ είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα, υπάρχουν ακόμη κάποιοι παίκτες από τότε, αλλά η ομάδα είναι διαφορετική. Με τον Ρεχάγκελ έπαιζαν κλειστά και συνήθως σκόραραν σε στημένες φάσεις. Τώρα δεν κλείνονται στην άμυνα, προσπαθούν να παίξουν πιο επιθετικά αλλά αφήνουν κενά στην άμυνα.

Δεν πιστεύω ότι μπορούν να πετύχουν κάτι σημαντικό στη διοργάνωση, έχω μία συμπάθεια για την Ελλάδα, καθώς πέρασα πολλά χρόνια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Στο ματς με τη Ρωσία θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, αλλά όταν έχεις τη δυνατότητα σε ένα ματς να διεκδικήσεις την πρόκριση όλα είναι πιθανά. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Και στη χώρα δεν υπάρχει αισιοδοξία, είδαν τη Ρωσία στο ματς με την Τσεχία και έχουν φοβηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα