Οικονομικές διαφορές για ναρκωτικά ή από εκβιασμούς κρατουμένων η αιτία για τη συμπλοκή στον Κορυδαλλό

Έρευνα διατάχθηκε για τα γεγονότα των φυλακών Κορυδαλλού που είχαν ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, Η έρευνα ξεκίνησε σήμερα και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματά της, οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι η αιτία που οδήγησε στο μακελειό ήταν οι οικονομικές διαφορές που προέκυψαν από την αγοραπωλησία ναρκωτικών ή από εκβιασμό κρατουμένων.

Στο μεταξύ, εξιτήριο έλαβαν σήμερα το πρωί από τα νοσοκομεία Τζάνειο και Γενικό Κρατικό οι 15 από τους 18 τραυματίες της συμπολοκής, ενώ τρεις παραμένουν για περαιτέρω νοσηλεία.

Στη φυλακή δεν έγινε σήμερα ο προαυλισμός των κρατουμένων, λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι σε ιδιαίτερη ετοιμότητα και επιτηρούν στενά τους Αλβανούς και Πακιστανούς κρατουμένους, οι οποίοι είναι και πάρα πολλοί στον αριθμό.

Από τις έως τώρα έρευνες των αστυνομικών φαίνεται ότι υπάρχουν στοιχεία για δύο Αλβανούς 33 και 32 χρόνων, οι οποίοι φέρεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας των δύο Πακιστανών, οι οποίο συμπεριλαβάνονται μεταξύ των τραυματιών.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα