Οι ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

ΚΡΙΟΣ

Καθώς το Σάββατο τελειώνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, ταυτόχρονα σηματοδοτείται και το τέλος μιας περιόδου ψυχικού αποπροσανατολισμού για εσάς τους Κριούς, έχετε όμως υπόψη σας πως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στον επικοινωνιακό τομέα, καθώς η αλλαγή κατεύθυνσής του, θα προκαλέσει αρκετή σύγχυση αρχικά. Κάποιες σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με οικονομικά και προσωπικά ζητήματα συναισθηματικής φύσεως, καλό θα είναι να τις αφήσετε για αργότερα, που θα είναι οι συνθήκες πιο ομαλές. Το διήμερο αυτό, πιθανόν να σας πιάσει μια απογοήτευση σχετικά με τα οικονομικά

σας και να έχετε την τάση να απαλύνετε τη δυσαρέσκειά σας μέσα από υπερβολικές σπατάλες σε τρόφιμα και ποτά. Μην μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες γιατί μόνο εσείς θα βγείτε στο τέλος χαμένοι και προτιμήστε να οργανώστε μια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να καταφέρετε να βιώσετε όμορφες στιγμές που θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ανάταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδανικές μέρες για εσάς τους Ταύρους, καθώς το ηθικό σας θα είναι αρκετά ανεβασμένο και θα είστε έτοιμοι για κάθε είδους επαφές που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα πορεία σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Με την αλλαγή πορείας του Ερμή, υπάρχει κίνδυνος ασυνεννοησίας, οπότε φροντίστε να εκφράσετε ξεκάθαρα τα όποια αιτήματά σας στους γύρω σας, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, ή ακόμη και να εξομαλύνετε κάποιες αν υπήρχε ένταση το τελευταίο διάστημα, αρκεί να είστε υπομονετικοί και συγκαταβατικοί σε τυχόν παράπονα.. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, λίγη παραπάνω προσοχή όμως σε σχέση με κάποιες αναφυλαξίες που μπορεί να παρουσιάσετε από τη χρήση μιας κρέμας ή λοσιόν, κλπ, καθώς είστε αρκετά επιρρεπείς σε τέτοιου είδους αλλεργίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανόν να σας δημιουργηθεί αρκετός εκνευρισμός λόγω των ξαφνικών υποχρεώσεων που θα προκύψουν μέσα στο διήμερο και να χρειαστεί κάποια σχέδια που είχατε για μια εκδρομή να τα αναβάλλετε. Μη σας παίρνει από κάτω και προσπαθήστε να τελειώνετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να κερδίσετε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας. Η προσπάθειά σας να εντυπωσιάσετε το νέο σας φλερτ με ένα γεύμα, μπορεί να αποβεί εντελώς καταστροφική σε περίπτωση που δε σκαμπάζετε και πολύ από μαγειρική, οπότε ή κάντε κάποια εξάσκηση ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε, αλλιώς πάρτε κάτι απ’ έξω για να μη μείνετε εντελώς νηστικοί.. Αν θα αποκαλύψετε την παγαποντιά σας, σε περίπτωση ντελίβερι, είναι δικό σας θέμα..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αστείρευτο χιούμορ που διαθέτετε σε συνδυασμό και με το θράσος σας, θα σας βγάλουν για μια ακόμη φορά από τη δύσκολη θέση και θα καταφέρετε να κερδίσετε κάποιο χρόνο σε σχέση με ένα οικονομικό ζήτημα που σας ζορίζει τις τελευταίες μέρες. Μην τραβήξετε όμως παραπάνω το σχοινί, γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Η ανάγκη που θα νιώσετε να απομονωθείτε και να κάνετε κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό σας θα είναι έντονη, οπότε μη σας δημιουργούνται ενοχές μια και είναι λογικό να έχετε αυτήν την τάση έπειτα από το φορτωμένο πρόγραμμα της εβδομάδας. Φροντίστε πάντως να ενημερώσετε τους γύρω σας σχετικά με αυτή σας την ανάγκη, ώστε να μην έχουν την εντύπωση πως έχουν σφάλει κάπου και κρατάτε αποστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αν παρουσιαστούν ορισμένα εμπόδια σε σχέση με την επίτευξη των στόχων σας είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν, οπότε μη σας πτοεί αυτή η προσωρινή κατάσταση και αντιμετωπίστε με στωικότητα τα γεγονότα, μέχρι να αρχίσετε να παίρνετε τα πάνω σας. Αν αισθάνεστε πως έχει εξαντληθεί η υπομονή σας, επιλέξτε να κάνετε κάτι δημιουργικό ώστε να ξαναβρείτε την ψυχική σας ηρεμία και μη χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να αναλύσετε τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που είχατε στο πρόγραμμα να κάνετε ορισμένες αγορές σε σχέση με το σπίτι, τώρα είναι κατάλληλες μέρες, μια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς ιδιαίτερο άγχος, συν ότι θα έχετε κι όλο το χρόνο στη διάθεσή σας ώστε να τα απολαύσετε στο χώρο σας. Ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην ξεφύγετε εντελώς από τον προϋπολογισμό σας…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να τελειώνει την ανάδρομη πορεία του, θα τονωθεί η αποφασιστικότητά σας κατά ένα μεγάλο βαθμό και θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε παρουσιαστεί στην πορεία σας χωρίς να νιώθετε καμία ανησυχία. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε αυτή σας τη διάθεση και μη διστάσετε να πάρετε κάποιο ρίσκο για να έρθετε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας. Καθώς η αυτοεκτίμησή σας εξαρτάται καθαρά και μόνο από τα όρια που βάζετε και σε ποιο βαθμό τα ξεπερνάτε, μέσα στο διήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας τα λάθη του, ώστε να αποφύγετε να τα επαναλάβετε. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας δώσει τη σωστή κατεύθυνση για να ξεπεράσετε ορισμένες ανασφάλειες που σας οδηγούν σε λανθασμένες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική διαύγεια που θα σας χαρακτηρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, θα σας δώσει την ευκαιρία να βοηθήσετε με τις συμβουλές σας ένα φιλικό σας πρόσωπο και να το βγάλετε από τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση που θα βρίσκεται. Καθώς το μυαλό σας θα είναι σε υπερδιέγερση, υπάρχει περίπτωση να είστε αρκετά νευρικοί, οπότε ασχοληθείτε με κάτι που δε χρειάζεται να σπαταλάτε φαιά ουσία κι αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει. Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να βρεθείτε στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή, το θέμα όμως είναι να έχετε κι εσείς την κατάλληλη συμπεριφορά ώστε να μη γίνει η ανατροπή και πάνε όλα στράφι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια έντονη ανάγκη να συντονιστείτε με τους εσωτερικούς σας ρυθμούς θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και καλό θα είναι να είστε σε εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπίσετε τις διάφορες υποχρεώσεις χωρίς να βρεθείτε σε σύγχυση που θα έχει σαν αποτέλεσμα το χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Μια αποκάλυψη που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σχετικά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γεμίσει με θυμό κι απογοήτευση, οπότε προκειμένου να σας πιάσει στεναχώρια και μελαγχολία, προτιμήστε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας με ειλικρίνεια κι αν δε βγει άκρη, τότε ήρθε μάλλον η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι σας οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς μέσα στο διήμερο υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια αρκετά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, κρατήστε ουδέτερη στάση και μη δίνετε έκταση σε τυχόν εριστικές συμπεριφορές των γύρω σας, γιατί δε θα μπορέσετε να απεμπλακείτε εύκολα. Προσπεράστε τις όποιες ασυμφωνίες απόψεων που μπορεί να είναι ακόμη και για απλά καθημερινά πράγματα και μη σπαταλάτε αδίκως την ενέργειά σας σε μικροπαρεξηγήσεις. Συναισθήματα που είχατε για αρκετό καιρό κρυμμένα βαθιά μέσα σας θα έρθουν στην επιφάνεια και θα νιώσετε την ανάγκη να τα μοιραστείτε με έναν δικό σας άνθρωπο (σύζυγο, αδερφό ίσως ακόμη και κάποιο απ τα παιδιά σας). Κάντε μια βόλτα και ανοίξτε την καρδιά σας ώστε να φύγει κάποιο βάρος από μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την υπομονή και ηρεμία για να αντιμετωπίσετε την ένταση των γύρω σας, καθώς η επιρροή του Ερμή δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Κι επειδή από ήρεμη δύναμη που είστε μπορεί κάλλιστα να πάρετε ανάποδες και να φέρετε τα πάνω κάτω, κάντε και λίγο τους χαζούς και αφήστε να πιστεύουν πως κάποια πράγματα σας περνάν απαρατήρητα. Καθώς το τελευταίο διάστημα δεν έχετε αφήσει ούτε λεπτό το σύντροφό σας χωρίς να τον προβληματίζετε με δικά σας θέματα, ασχοληθείτε λίγο και με τις δικές του ανάγκες και κυρίως αναλάβετε κάποια ζητήματα να τα επιλύσετε μόνοι σας γιατί μάλλον τον έχετε κουράσει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να ανταμειφτείτε για τους κόπους σας και ο ενθουσιασμός σας είναι στα ύψη. Κατάλληλες μέρες για να δείξετε και την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς που τόσο καιρό ήταν στο πλευρό σας και σας στήριζαν με κάθε τρόπο. Κανονίστε ένα γεύμα με αγαπημένα σας πρόσωπα και εκφράστε την αναγνώριση της ευεργεσίας που σας έχει γίνει. Θα τους κάνετε πραγματικά χαρούμενους. Αποβάλετε άγχος, ζήλιες, και στεναχώριες, καθώς εσείς οι Υδροχόοι έχετε μια ευαισθησία στο πεπτικό σύστημα και όλα αυτά σας επιβαρύνουν επηρεάζοντας την υγεία σας αρνητικά. Θωρακιστείτε με λίγη αδιαφορία και μη μένετε σε παρελθοντικές καταστάσεις που είναι εντελώς τοξικές για τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΣ

Είστε σε φάση που θέλετε να ερωτοτροπείτε κι αυτό σας ανεβάζει τη διάθεση. Με την επιρροή της Σελήνης να τονώνει τη γοητεία σας μέσα στο διήμερο δε θα περάσετε απαρατήρητοι και μια καινούρια γνωριμία θα σας αναστατώσει και να σας γεμίσει ενθουσιασμό και ζωντάνια. Μην παρασυρθείτε όμως από υποσχέσεις και μην κάνετε όνειρα θερινής νυκτός γιατί είναι πολύ νωρίς. Πιθανή συνάντηση με κάποιον Υδροχόο μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε μέσα σας κάποια θέματα που σας προβληματίζουν, αρκεί να είστε ξεκάθαροι στα ερωτήματά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα